شیک فایل _ دانلود فایل های دانلودی

مرکز دانلود فایل های چندین سایت معتبر

شیک فایل _ دانلود فایل های دانلودی

مرکز دانلود فایل های چندین سایت معتبر

معرفی پروژه ، مقاله ، تحقیقات دانشجویی و کلیه ی فایل های دانلودی در تمامی زمینه ها

نویسندگان

پاورپوینت خمکاری و کشش

دانلود پاورپوینت خمکاری وکشش


مشخصات فایل

تعداد صفحات 52
حجم 2801 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی معماری


توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت خمکاری وکشش جهت رشته معماری در قالب 52 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

متداول ترین روش شکل دهی سرد فلزات. کانالهای هوا سازی، ظروف مواد غذایی، تولید انبوه با ابزارهای صلب یا انعطاف پذیر. مخزن سوخت، حفاظ موتور سیکلت(کشش عمیق)، لوله های اگزوز(خمکاری)، چرخ (شکل دادن غلطکی). شکل دادن سرد عبارت است از تغییر شکل موم سان فلز در دمای زیر دمای تبلور مجدد. جریان موم سان فلز در این دما باعث بروزکرنش و تغییر ساختار داخلی فلز می شود. در شکل دادن گرمایی تنها آرایش ساختار فلز تغییر می کند. در شکل دادن گرمایی بدلیل انقباض در حین انجماد،قطعه بزرگتر از اندازه واقعی ساخته می شود. عیب عمده شکل دادن سرد این است که به ازای تغییر شکل یکسان انرژی بیشتری نسبت به شکل دادن گرمایی لازم است.

خمکاری : فرآیندی که درآن فلز بصورت یکپارچه در امتداد محوری مستقیم کرنش می یابد. در تولید ورق، صفحه، میله، لوله، سیم و غیره از خمکاری استفاده می کنند. در خمکاری شکل دادن قطعه با تغییر جزئی در ضخامت قطعه همراه است. سمت خارجی خم به حالت کشش و سمت داخلی به حالت فشار تحت خمش است. فلزات نرم را می توان تا 180 درجه خم کرد با شعاعی برابر با ضخامت قطعه. برای فلزات سخت تر، شعاع خم بیشتر و زاویه خم کمتر است. در فلزات سخت زاویه خم تیز باعث شکست قطعه خواهد شد.

 

فهرست مطالب

پرسکاری هوایی

پرسکاری پایینی

پرسکاری سه نقطه ای

خمکاری غلطکی

انواع خمکاری غلطکی

خمکاری دوغلطکی با یک عبور

خمکاری غلطکی لوله

خمکاری دوغلطکی با یک عبور

خمکاری غلطکی لوله

شکل دادن غلطکی

کشش

 کشش سطحی

 کشش عمیق

انواع تجهیزات کشش

پرس تک مرحله ای

پرس دو مرحله ای

پرس سه مرحله ای

و...

 

توضیحات بیشتر و دانلود

 

 

 

  • جواد حسین وش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.